COMPROMÍS AMB LES PERSONES

Apropar persones i escurçar distàncies és la nostra vocació. Fer-ho amb rapidesa, comoditat i la màxima seguretat i qualitat és el nostre valor afegit. A Moventia disposem d'un clar compromís amb la mobilitat de les persones i de les institucions ja sigui de forma privada o col·lectiva i estem preparats per cobrir cadascuna de les seves necessitats. Per fer-ho no dubtem a invertir en noves tecnologies i investigar en formes de transport més segurs i ecològics.

COMPROMÍS AMB LA SOCIETAT

Moventia està altament involucrat en el compromís i responsabilitat social a través de la participació en entitats i fundacions sense ànim de lucre en àmbits ben diferents. Moventia posa el seu granet de sorra per aconseguir una societat millor.

COMPROMÍS AMB EL MEDI AMBIENT

Hem volgut fer una aposta pel respecte del medi ambient i hem incorporat la sostenibilitat com un dels sis valors de la nostra filosofia de grup. Encara operem en un sector responsable de la gran part de les emissions, ens preocupem per l'entorn que ens envolta i apostem per les noves tecnologies de transport capaç de reduir l'impacte mediambiental.

COMPROMÍS AMB LA QUALITAT

Perquè un client confiï en nosaltres no n'hi ha prou amb oferir-li un servei o producte que cobreixi les seves necessitats sinó que a més, ha de tenir la qualitat suficient perquè l'usuari aquest satisfet de la seva compra o ús.

Totes les promocions de Stern Motor
Àmplia gamma d'accessoris