A Stern Motor t'oferim dos contractes de manteniment.

CONTRACTE DE MANTENIMENT MERCEDES-BENZ

Aquest és una prestació atorgada per Mercedes-Benz, que cobreix qualsevol tipus d'incidència tècnica en el seu vehicle, incloent les operacions periòdiques de manteniment prescrites pel fabricant.

Mitjançant el pagament d'unes quotes regulars, pots personalitzar els seus paràmetres, tant en durada del servei, com els Km que tinguis previst fer. En aquest període, de tota la resta que li pugui passar al seu vehicle, ens ocupem nosaltres. 

 

CONTRACTE MANTENIMENT MOVENTO

D'altra banda, el contracte de manteniment Movento té una durada de 4 anys o 80.000 km. La cobertura és: canvi d'oli, canvi de filtres d'oli, aire i pol·len (segons revisió) i punts de control. Els pot contractar en qualsevol moment de la vida del vehicle però si ho fas en el moment de comprar el vehicle, et fem un 30% de descompte. A més obtindràs més descomptes en la targeta de fidelització i et farem un descompte del 50% en el vehicle de substitució en les revisions de manteniment programades.

 

Tenir un contracte de manteniment, també suposa un valor afegit per al seu vehicle, ja que no importa si penses en conduir durant molts anys, o si en algun moment decideix renovar el teu automòbil sempre tindràs la certificació que totes les necessitats tècniques han estat cobertes en la xarxa oficial de Mercedes-Benz per personal qualificat.

 

Totes les promocions de Stern Motor
Àmplia gamma d'accessoris