Nou Mercedes-Benz Clase E Coupé

931 224 122
931 224 122
¡Solicita más información!

Nou Mercedes-Benz Clase E Coupé

Amb el nou Mercedes-Benz Classe E Coupé captivaràs totes les mirades gràcies al seu nou disseny d'estil modern i esportiu. 

Diseny. Un imant per a la vista.

  • Exterior: El capó allargat amb els trets distintius i la fluïda línia del sostre sense muntant B són elements clàssics d'un Gran Turisme modern. Purisme sublim. 
  • Interior: Luxe interpretat amb dinamisme. La seva amplitud impressiona tant com els difusors de ventilació en efecte turbina. La sonoritat del sistema de so surround High-End Burmester opcional inunda l'espai.

Potència i dinamisme en els seus viatges

La suspensió pneumàtica AIR BODY CONTROL i la tracció integral 4MATIC, opcionals, brinden l'adherència i serenitat en cada situació. Amb un coeficient aerodinàmic de 0,25 fins i tot el vent no oposa resistència. 

PRE-SAFE. Més seguretat.

Un vehicle previsor: PRE-SAFE Sound condiciona l'oïda dels ocupants perquè pugui suportar sense danys el soroll resultant de l'accident, PRE-SAFE PLUS pot detectar el risc de col·lisió per abast. 

Intel·ligència innovadora.

Tecnologies intel·ligents permeten avançar cap a la conducció automatitzada, brinden una vivència de conducció molt confortable, faciliten la interconnexió digital i converteixen l'habitacle en un espai vital.

Emporta-te'l per: 350€/mes en 48 quotes*. Entrada: 18.467,35€. Quota final: 30.575,44€. TIN: 7,75€. TAE: 9,05€

Sol·licita la teva prova a Stern Motor i descobreix-lo de primera mà! Omple el formulari i vine a provar-lo.

 

Text Legal

Vols ser el primer a descobrir el nou Classe E Coupé? Contacta amb nosaltres i vine a provar-lo!
931 224 122
931 224 122