Nou Mercedes-Benz Classe E All Terrain

931 224 122
931 224 122
¡Solicita más información!

Nou Mercedes-Benz Classe E All-Terrain

Des de 450€/mes!

Amb el nou classe E All-Terrain no hauràs de preocupar-te si no vas per bon camí. Pots conduir tant per vies asfaltades com per terres arenosos, o camps nevats. Alguns detalls destacats del disseny són la calandra del radiador en estil SUV, robustes peces adossades i llandes d'aliatge de gran format. El nou All-Terrain està preparat per a tot.

El disseny del nou All-Terrain ve amb un estil de vida actiu i urbà, amb una accentuada estètica de SUV. Alguns detalls visibles van molt més enllà del disseny, com el sistema de suspensió pneumàtica AIR BODY CONTROL i les llandes de format gran.

L'última tecnologia per gaudir al màxim de la seva conducció:

  • combinació de tracció integral 4MATIC amb sistema de suspensió pneumàtica AIR BODY CONTROL
  • un programa de conducció propi pel All-Terrain i rodes de major format permet una simbiosi ideal del confort típic de la Classe E amb aptitud per a un tot terreny.

La interacció del sistema de suspensió pneumàtica AIR BODY CONTROL amb l'amortiment regulable assegura confort de rodadura i dinàmica de marxa a molt alt nivell. L'amortiment en cadascuna de les rodes s'adapta a la situació actual de conducció i compta amb regulació de nivell específica All-Terrain. En funció de la velocitat és possible augmentar l'altura del tren de rodatge en 20 mil·límetres addicionals. En total, i gràcies a la suspensió pneumàtica, és possible triar entre tres nivells diferents de circulació.

El programa de conducció específic All-Terrain adapta els sistemes de regulació a les condicions de conducció sobre vies no compactades o calçades en males condicions. Això es tradueix en una tracció i una propulsió extremadament fiables, especialment en combinació amb la tracció integral 4MATIC.

 

Text Legal

Vols ser el primer a descobrir el nou Classe E All-Terrain? Deixa'ns les teves dades i t'informarem
931 224 122
931 224 122