Stern Motor, Concessionari Oficial Mercedes-Benz va obrir les seves primeres instal·lacions al juliol de 1994 a Sabadell i des de llavors ha experimentat un espectacular creixement en la seva activitat que l'ha portat a obrir quatre bases, una a Sabadell, dues a Terrassa i una Sant Quirze del Vallès, per tal de poder oferir als seus clients un servei òptim i representar adequadament a Mercedes-Benz a la comarca del Vallès Occidental.

La zona d'influència de Stern Motor inclou la comarca Barcelonina del Vallès Occidental.

Stern Motor compta actualment entre els seus 4 centres al Vallès Occidental, amb més de 25.000 m2 d'instal·lacions, d'ells 19.600 m2 construïts.

En Stern Motor cuidem de manera especial la qualitat en tots els aspectes de la nostra activitat i serveis. El 24 de setembre de 2.001 rebem de TÜV SÜD, el certificat oficial del nostre Sistema de Gestió de Qualitat segons la norma UNE-EN-ISO 9002, ratificada en 17 de setembre 2003 amb l'obtenció de la nova certificació DIN EN ISO 9001: 2000 . A més també estem certificats segons la norma ISO 14001: 2004 que acredita el nostre sistema de gestió mediambiental, ratificant des de llavors anualment aquest certificat. Aquestes certificacions obtingudes d'un prestigiós organisme certificador extern garanteixen una acurada actitud i competència del personal i dels processos interns de Stern Motor i el nostre respecte al medi ambient, per oferir el més alt estàndard de qualitat als nostres clients.

En Stern Motor donem servei de la GAMMA COMPLETA de productes Mercedes: turismes, vehicles tot terreny, furgonetes i camions, així com el més complet assortiment de recanvis i accessoris originals.

En Stern Motor prestem una especial atenció als VEHICLES D'OCASIÓ en aquest departament nostres clients troben veritables oportunitats, on es conjuguen al costat de vehicles d'una gran qualitat, l'exclusiva Garantia Estrella de Mercedes-Benz, la professionalitat dels nostres col·laboradors a uns preus realment excepcionals.

Alhora, Auser forma part de Movento, un dels grups d'automoció més importants del país i amb forta presència a la Catalunya central. En total, Movento distribueix més de 20.000 vehicles anuals i, a part de les marques d'Auser, representa les marques AudiSeatSkoda i Volkswagen (Sarsa), Renault i Dacia (Auser), Hyundai (Motorprim), Land Rover i Jaguar (Auto Pla Vic 4x4), Piaggio, Vespa, MotoGuzzi, Gilera, Aprilia, Derbi (Motospazio).

A la vegada, Movento forma part del grup Moventia, que posseeix una oferta global i complementària d'experiències de transports col·lectius i automoció basades en productes i serveis dinàmics, innovadors i sostenibles. L'altra unitat de negoci de la companyia és Moventis, dedicada al transport de viatgers per carretera.

Totes les promocions de Stern Motor
Àmplia gamma d'accessoris